Tjenester

Plagiatkontrol

Vi er en betroet international plagiatkontrolplatform, der bruger verdens første ægte flersprogede plagiatdetektions værktøj.
Rapportvindue

Udforsk funktioner

Lighedsscore

Hver rapport indeholder en lighedsscore, der angiver niveauet af lighed, der er registreret i dit dokument. Denne score, beregnes ved at dividere antallet af matchede ord med det samlede ordantal i dokumentet. For eksempel, hvis dit dokument består af 1.000 ord, og lighedsscoren er 21 %, betyder det, at der er 210 matchede ord til stede i dit dokument. Dette giver en klar forståelse af omfanget af ligheder identificeret under analysen.

Vide hvordan

Hvad gør Plag unik

Two column image

Hvad gør {{brand}} unik Adgang fra hvor som helst, når som helst så længe du har en internetforbindelse. Vi præsenterer dig for de nyeste funktioner og funktioner.

  • Flersproget registrering på 129 sprog Selvom dit dokument er skrevet på flere sprog, har vores flersprogede system ingen problemer med at opdage plagiat. Vores algoritmer fungerer perfekt med en bred vifte af skrivesystemer herunder græske, latinske, arabiske, aramæiske, kyrilliske, georgiske, armenske, brahmiske familieskrifter, Ge'ez-skriftet, kinesiske tegn og afledninger (inklusive japansk, koreansk og vietnamesisk) , samt hebraisk.
  • Formater undefined
  • Database over offentlige kilder Databasen over offentlige kilder, består af alle offentligt tilgængelige dokumenter, der kan findes på internettet og arkiverede websteder. Dette omfatter bøger, tidsskrifter, encyklopædier, tidsskrifter, magasiner, blogartikler, aviser og andet åbent tilgængeligt indhold. Med hjælp fra vores samarbejdspartnere kan vi finde dokumenter, der netop er dukket op på nettet.
  • Database med videnskabelige artikler Ud over den åbne database tilbyder vi dig muligheden, for at tjekke filer mod vores database med videnskabelige artikler, som består af mere end 80 millioner videnskabelige artikler fra de bedst kendte akademiske forlag.
  • CORE database CORE giver problemfri adgang til millioner af forskningsartikler samlet fra tusindvis af Open Access-dataudbydere, såsom repositories og tidsskrifter. CORE giver adgang til 98.173.656 gratis-at-læse forskningsartikler i fuld tekst, med 29.218.877 fuldtekster hostet direkte af dem.

Interesseret i denne service?

hat