Vores historie

Grundlaget

Plag inviterer elever og undervisere til at opnå de bedste faglige resultater uden at være bange for at eksperimentere. At fejle er en proces med at prøve og vokse, mens at ikke fejle er det ultimative mål og ønskede resultat. Vi skaber et sted, der inviterer dig til trygt at prøve dit bedste og lover fremragende resultat.
About header illustration
Vores historie

Grundlaget

Two column image

blev etableret i 2011, Plag og er en pålidelig global platform til forebyggelse af plagiat. Vores værktøj gavner både studerende, der stræber efter at forbedre deres arbejde, og lærere, der sigter mod at fremme akademisk integritet og etik.

Vi bruges i mere end 120 lande og fokuserer på at levere tekstrelaterede tjenester, især registrering af tekstlighed (plagiatkontrol).

Teknologien bag Plag er omhyggeligt udviklet til at understøtte flere sprog, hvilket gør det til verdens første virkelig flersprogede plagiatdetekteringsværktøj. Med denne avancerede kapacitet er vi stolte af at tilbyde dedikerede plagiatdetekteringstjenester til enkeltpersoner over hele verden. Uanset hvor du befinder dig, eller hvilket sprog dit indhold er skrevet på, er vores platform udstyret til at imødekomme dine behov og sikre nøjagtig og pålidelig plagiatregistrering.

Vores kerne

Teknologi og forskning

Two column image

Virksomheden investerer konstant i oprettelsen af nye tekstteknologier og forbedrer allerede eksisterende. Ud over at tilbyde verdens første ægte flersprogede plagiatdetekteringsværktøj samarbejder vi med universiteter for løbende at skabe og forbedre vores værktøjer og tjenester.

Lad os perfektionere dit papir sammen

document
Flersproget
speech bubble tail
Kunstig intelligens teknologi
speech bubble tail
4.5 på Trustpilot
speech bubble tail