Om

Dejligt at møde dig

Selskab

Plag.dk er den globale udbyder af plagieringstjeneste, der betjener klienter fra mere end 90 lande verden over. Vores firma er fokuseret på at levere tekstrelaterede tjenester, specifikt relateret til detektion af lighed og plagieringskontrol. : domæne udvikler sin teknologi fra et flersproget perspektiv, som giver os mulighed for at levere dedikerede plagiatdetekteringstjenester til klienter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Litauen, Letland og andre lande.

Plag.dk blev oprettet i 2011. Det ejes af LLC Lingua intellegens og ligger i den vidunderlige centraleuropæiske by Vilnius, hovedstaden i Litauen.

Om plagiatvirksomheden
Plagieringsteknologi og forskning

Teknologi og forskning

Virksomheden investerer konstant i skabelsen af ​​nye tekstteknologier og forbedrer de eksisterende teknologier. Vi er stolte over at kunne præsentere verdens første virkelig flersprogede værktøj til afsløring af plagiering, som vi skabte, mens vi arbejdede i et multinationalt miljø. Plag.dk partnere med universitetskunder for løbende at skabe og forbedre deres tekst og plagiering værktøjer og tjenester. Hvis du har spørgsmål eller forslag til partnerskab, bedes du udfylde nedenstående kontaktformular.


contact info