Plagieringskontrolfunktioner

Find de fantastiske funktioner i vores plagieringskontrol

Avanceret scoring

I stedet for kun at pege på en lighedsscore, tilbyder vi dig mange flere scores til evaluering af papiret.

Plagiarism checker advanced scoring

Alle rapporter leveres med en lighedsscore. Denne score viser, hvor mange ligheder der er i dine dokumenter.

Lighedsscore tælles ved at dykke antallet af matchede ord med antallet af samlede ord.

For eksempel, hvis dit dokument indeholder 1000 ord, og lighedsscore er 21%, betyder det, at der er 210 matchede ord i dine dokumenter.

Plagiat-lighedsscore

Denne score viser dig risikoen for plagiering i dit dokument. Denne score vurderer generelt størrelsen af ​​ligheder. Jo større ligheden er, jo større er risikoen for plagiering.

Lad os for eksempel tage et papir på 100 sider med kun 1% lighed. Hvis alle ligheder kun er koncentreret på en side, viser vores plagiatrisikoscore den højeste værdi. Du vil blive advaret om mulige plagiatforekomster med lav lighedsværdi.

Vores forskning har vist, at denne funktion registrerer plagiering med en nøjagtighed på 94%.

Plagiatrisikoscore

Omskrivning er den stigende metode til plagiering. For at håndtere omskrivning tilføjede vi en omskrivning.

Denne score viser, hvilken del af teksten der omskrives.

Omskrivningsscore er normalt mellem 1% og 8%. En høj parafrasescore kan signalere plagiering. Vær opmærksom på den høje omskrivning.

Omskrivning af plagiering

Citering er hvad et godt papir består af. Dog kan nogle gode citater bare være en del af den større sammenlign af lighed.

I sådanne tilfælde har vi introduceret begrebet ukorrekte citater.

improper citations viser, hvor mange citater der kun er dele af større ligheder der er i dokumentet.

Forkert citation

Citater er en del af hvert et papir. Citering af andre dokumenter tilføjer papiret troværdighed.

Vi identificerer citater og markerer dem med grøn farve. Dette lader dig let skelne mellem gode citater og andre ligheder.

Citater

Papirets troværdighed kan også vurderes ud fra antallet af sammenligninger

Forestil dig, at du har at gøre med et papir med 10% af lighederne. Hvad vil se mest troværdigt ud for dig - den, hvor de 10% er blevet taget fra en kilde, eller den, hvor ligheder kommer fra titusinder eller hundreder af kilder?

Plagiering matcher

Den hurtige score er en helt ny score, der hjælper med at groft evaluere det uploadede papir på andenpladsen.

Evalueringen med en hurtig score er gratis. Den hurtige score beregner matchende fingeraftryk og vurderer groft lighedsscore.

Den hurtige score vises i sekunder. Så snart du uploader filen, viser den næsten med det samme den hurtigste score

Hurtig plagiering

Fremhævede sammenligninger

Hvis der findes nogen form for plagiering i dit dokument, fremhæves dataene til din gennemgang og rettelse. Vores plagiatkontrolsystem tilbyder visse funktioner, der hjælper dig med at redigere og rette dit dokument - bemærk, at gode citater vil blive fremhævet i grønt, omskrivninger i orange og ukorrekte citater i lilla.

Eksempel på højdeplagiering

Plagiarism checker sources matches

Synlige kilder

Vores plagieringskontrol placerer links til kilderne på de matchede dele i dit dokument. Disse links muliggør korrekte eventuelle forkert citater, ord og omskrivninger i dit dokument. Hvis du er sikker på, at citaterne placeres ordentligt i dit dokument, giver en simpel verifikation fra din side dig mulighed for at fortsætte med din dokumentgennemgang og download.


Parafrasedetektion

Vores systems forbedrede teknologi registrerer ikke kun kopi og indsæt plagiering, men også omskrevet plagiering. Hvis du får en høj parafrasescore, er det vigtigt at gennemgå dit dokument omhyggeligt og grundigt for at undgå risikoen for plagiering.

Eksempel på påvisning af plagiering

Påvisning af forkert citater

Påvisning af forkert citater

Nogle citater kan anerkendes som plagiering af lærere, så det er vigtigt at kontrollere papiret for korrekt citering for at undgå ubehagelige konsekvenser.

Vores plagiatkontrol giver dig besked om, hvilke citater der er gode - de bliver markeret grøn. Den markerer også alle citater som lilla, der kan genkendes som plagiering, så du ved, hvilke citater du skal redigere.


Flersproget detektion

Selvom dit dokument er skrevet på flere forskellige sprog, er vores flersprogede system i stand til at opdage plagiering. Derfor er vores plagiatkontrolsystem anerkendt som det nationale system til afsløring af plagiering i flere forskellige lande.

Flersproget plagieringskontrol