FAQ

Få svarene på de mest almindelige spørgsmål

Generelle spørgsmål om vores plagiatværktøj

Uploadede dokumenter inkorporeres ikke i vores database uden brugerens samtykke. Vær opmærksom på, at andre plagiatværktøjer (især gratis) vil indarbejde dit papir i deres database.

Ingen. Du kan bruge vores plagiatværktøj i fuld tillid til fortrolighed.

Nej. Der er ingen grænser for at bruge vores system. Tværtimod tilbyder vi muligheden for at kontrollere dokumenter skrevet på ethvert sprog, herunder dokumenter, der indeholder mere end et sprog. Vores algoritmer er i stand til at finde parafraserede sammenligninger og gode og dårlige tilbud. Læs mere om vores unikke funktioner her

Vores plagiatværktøj er åbent for alle.

Vores algoritmer til opdagelse af plagiering opdager mere - ikke kun kopiering og indsættelser, men også omskrevet plagiering, såvel gode som dårlige citater. På denne dato kender vi ikke nogen anden plagieringstjeneste, der kombinerer så mange faktorer i deres søgning som vores gør. Vi inkorporerer ikke uploadede papirer i vores database; brugerne har fuldstændig sikkerhed og fortrolighed. Vi har ingen begrænsninger for uploads af dokumenter. Ingen begrænsede uploads pr. dag, papirlængde eller langvarig kontrol. Vi sammenligner uploadede dokumenter med mere end 14 billioner websider, bøger, tidsskrifter, artikler, studenteropgaver og rapporter. Vores er den største oplyste sammenlignende base på verdensplan. Vores system har forbedret scoring for slutresultaterne.

Plagiatværktøj ofte stillede spørgsmål
Spørgsmål om plagiatværktøj

Plagiatværktøjet selv

Vores plagiatværktøj sammenligner hvert uploadet papir med mere end 14 billioner websider, bøger, artikler, studenteropgaver og andet materiale. For at kontrollere papiret skal du bruge kreditter. Du er i stand til at uploade papir af enhver størrelse (i sider). Når kontrollen er startet, er dine resultater klar i løbet af få minutter (kontroltiderne kan variere, og kan i nogle tilfælde tage længere tid end normalt.) Så snart kontrollen er afsluttet, vil du kunne se:

- lighed og koncentrationsresultater.

- en detaljeret rapport med fremhævede ligheder og links til deres kilder.

Vores plagiatværktøj sammenligner uploadede dokumenter med mere end 14 billioner websider, bøger, artikler, tidsskrifter, rapporter, forskningspapirer og studerendes værker. Det er den største erklærede scanningsbase blandt plagieringstjenester på verdensplan.

Du kan uploade .docx, .doc, .pdf, .odt, .rtf, .pages-formater.

Resultaterne

Du modtager følgende:

Lighedsscore. Denne score viser mængden af ​​muligvis plagieret tekst i sammenligning med al anden tekst. For eksempel betyder 50 procent, at halvdelen af ​​dit dokument svarer til originale papirer.

Koncentrationsscore. Denne score viser, hvor mange sammenligninger der er fordelt på papiret. En lav score betyder, at sammenligningerne er i små sætninger (med lav sandsynlighed for at blive plagieret). En advarsel om høj score om, at sammenligningerne er store og sandsynligvis plagieret.

Fremhævede sammenligninger Den matchede tekst farves, så det er lettere for dig at holde fokus på de mest kritiske dele af dit dokument.

Oprindelige kilder. Alle sammenligninger vil have links tilbage til deres oprindelige kilder.

Der er to måder at håndtere plagiering på; enten citere og citer korrekt de plagierede sætninger, eller fjern dem helt fra dit papir.

Vi anbefaler, at du ikke overskrider en lighedsscore på 5 procent og ikke mere end en stjernekoncentrationsscore. Årsagen til dette er, at match i de fleste tilfælde behandles op til 5 procent som "tekniske" (mange meget anvendte sætninger, for eksempel "USA"). Hvis du scorer mere end anbefalet, skal du foretage nogle ændringer og kontrollere dit papir igen.

Plagiatværktøj spørg